food + lifestyle

Onze opdrachtgevers zijn onder andere ontwikkelaars en ontwerpers die zich bezig houden met innovatie op het gebied van lifestyle & voeding:

 

 

Van Moll

 

van Moll

 

Van Moll, zo heten ze. Of je noemt ze Jaap en Erwin, want zo heten ze ook. Twee mannen met een hart voor bier in het hart van de stad. En als je brewpub een onnodig modieuze term vindt – vinden zij eigenlijk ook – dan noem het maar gewoon een proeflokaal. Of een kroeg, want ook dat zijn ze.

Hoe men Van Moll wil classificeren doet er eigenlijk niet toe. Wat er wél toe doet is dit: het bier dat u bij Van Moll komt drinken wordt recht onder uw voeten gebrouwen. Juist ja, terwijl u – hopelijk met aandacht en liefde – van uw tripel of hopfenweisse nipt, zijn zij een verdieping lager alweer maniakaal bezig met het verzinnen en bereiden van meer nieuwe, heerlijke soorten bier.

 

 


 

 

Sabine Marcelis

 

housewine

 

Het maken van wijn is een smakelijk en vruchtbaar proces. Echter, de hiervoor benodigde apparatuur is vaak groots en esthetisch onaantrekkelijk. Het proces wordt dan vaak aan het zicht onttrokken. Dit is zonde, want wijn is een levende, ademende entiteit die een publiek verdient dat het proces van rijping zou moeten kunnen aanschouwen.

House Wine is een alles-in-één thuisinstallatie dat het proces van wijn maken viert en faciliteert, en zeker op te stellen is in de huiselijke omgeving. Deze apparatuur vraagt om liefde en aandacht en heeft een kalmerende werking op haar omgeving. Het introduceert een verbeterde functionaliteit en gebruiksgemak, gecombineerd met veel esthetische waarde.

 

 


 

 

Sit&Heat

Sit&HeatSit & Heat is ontstaan vanuit het probleem van de huidige terrasverwarmers die onnodig veel energie en geld kosten. Een simpele oplossing zo lijkt het: verwarmde kussens. Het unieke aan Sit & Heat is de combinatie van energiebesparing en meer comfort. Energie gaat niet langer verloren aan de buitenlucht, omdat gebruikers de warmte isoleren wanneer ze op het kussen zitten. Dit bespaart niet alleen energie, doordat de warmte geen afstand hoeft af te leggen, maar het zorgt ook voor meer comfort. Sit & Heat-kussens verwarmen namelijk de torso van de gebruikers. Doordat in dit gedeelte van het lichaam de organen zitten, ervaren gebruikers een algeheel warmtegevoel. Tevens kan iedere gebruiker afzonderlijk zijn eigen warmte bepalen, waardoor het nooit te warm of te koud is. Sit & Heat toont lef op het gebied van ondernemerschap, is sympathiek voor mens en milieu en is bovendien bedoeld voor iedereen die wil genieten van het leven.