gezondheid + sport

Onze opdrachtgevers zijn onder andere ontwerpers en ontwikkelaars die door middel van innovatie in de wereld van de sport en healthcare bijzondere producten lanceren:

 

 

Pyour

 

Pyour

  

Pyour BV maakt onderdeel uit van de Orange Pearl Innovation Group.  Orange Pearl streeft ernaar om de wereld een betere plek te maken door  duurzame productinnovaties op de markt te brengen. Pyour BV ontwikkeld het gelijknamige product Pyour, een krachtige reinigingskuur die bestaat uit producten die je als supplement of gezondheidsdrank naast je normale voedingspatroon kunt gebruiken. Het verbetert op een natuurlijke manier de groei van een gezonde darmflora, verbetert een (trage) stoelgang en brengt de vochthuishouding van de darmen weer op peil. Pyour is een nieuwe manier van detoxen. Door de darmen te zuivere en daarmee de weerstand te verhogen, kun je met de producten van Pyour meer evenwicht bieden tegenover zo’n hectische en ongezonde levensstijl.

 

 


  

 

 

Spiked Cycles

 

SpikedCycles

 

Het nieuwe moderne alternatief voor de auto in de stad of woon-werkverkeer is de Spiked Cycle. Het is niet zo maar een elektrische fiets, het is een Spike, die je volledig naar eigen smaak kunt customizen via de website.

Met de Spiked Cycle, een elektrische fiets ontwikkeld in Schiedam, komt het fietsplezier terug bij een nieuwe generatie fietsers. Met Spiked gaan veel consumenten het plezier van fietsen opnieuw ontdekken. Het zijn echte stadfietsen met ‘urban looks’ en zonder overbodige onderdelen en accessoires. Spiked is de eerste elektrische fiets met een onverwoestbare tandriem. Geen fietsketting, waardoor regelmatig smeren en spannen niet meer nodig is. Dat geldt voor het totale concept: alleen wat nodig is en dan enkel de beste onderdelen. Hierdoor zijn Spiked Cycles uiterst onderhoudsarm.