high tech + ict

Onze opdrachtgevers zijn onder andere ict-ontwikkelaars en bedrijven die zich op bijzondere wijze bezighouden met high-tech ontwikkeling:

 

 

BiDx

 

bidx

 

BiDx biedt met het BiD Network een online platform voor midden- en kleinbedrijven in ontwikkelingslanden. Zowel ondernemers en investeerders worden hierop zakelijk en financieel geadviseerd. Zo worden ondernemers begeleid door coaches en geholpen met het schrijven van hun ondernemingsplan. Daarnaast worden op het platform ondernemers en investeerders uit ontwikkelingslanden aan elkaar gelinkt. Dit leidt tot het ontstaan van kleine lokale kapitaalmarkten. BiD Network is in 2010 uitgeroepen tot winnaar van de G20 Finance Challenge prijs in Seoul voor midden- en kleinbedrijven. 

 

 


 

 

EMC MCC

 

emc mcc

 

EMCMCC heeft een zeer ruime ervaring op de gebieden van elektromagnetische compatibiliteit(EMC), elektrische veiligheid, signaal integriteit en EMC standaardenontwikkeling en -toepassing. De breedte van de ondersteuning varieert van Integrated Circuit design, IC/PCB applicatie en optimalisatie, meetondersteuning naar apparaat toepassingen en/of systemen op locatie. Daarnaast ontwikkelt EMCMCC meetaccessoires die aan alle standaarden voldoen en direct gebruikt kunnen worden in (pre-)compliance meetopstellingen. Naast bovenstaande activiteiten worden er door EMXMCC ook kennisoverdracht- en specifieke, klantgerichte trainingsprogramma’s ontwikkeld. 

 

 


 

 

Icepay

 

icepay

 

Icepay is een payment service provider die betaaloplossingen ontwikkelt en aanbiedt voor  zowel websites als webshops. Met een icepay account kunnen klanten al hun online betalingen beheren, waarbij er keuze is uit verschillende accounts met verschillende mogelijkheden. Icepay verzorgt een veilige afhandeling van betalingen op websites en biedt een duidelijk inzicht in transacties. Icepay maakt zichzelf een betrouwbare partner voor online activiteiten door haar lokale service, gemakkelijke integratie en door haar complete aanbod. 

 

 


 

 

Creative clicks

 

creative clicks

 

‘’We are dedicated in dreaming up new business models and groundbreaking new media products, execute them internationally and earn incremental revenue for our partners.’’

Creative Clicks creëert en commercialiseert nieuwe innovatieve media producten met een internationale focus en een sterk consument gedreven business model. Doordat Creative Clicks samenwerkingsverbanden aangaat met grote internationale (online) media bedrijven, is zij in staat om haar producten op de markt te brengen voor het massapubliek over de gehele wereld. Creative Clicks verzorgd een brede scala aan producten en diensten waaronder gezondheids-en schoonheidsproducten, online platforms, mobiel entertainment en dating services.