water technologie

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die zich bezig houden met alles wat maar met water te maken heeft: 

 

 

SaveWave

 

savewave

 

SaveWave is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van ecologisch duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken die bestaan over onze oceanen. Hun missie is het redden van zeezoogdieren en zeevogels die doodgaan als gevolg van bijvangst in de vissery. Door samen te werken met universiteiten, onderzoekscentra, de vissers industrie en technische bedrijven kan SaveWave garanderen dat hun nieuwe en verbeterde oplossingen een verschil maken.

 

 


 

 

Minks Kunststoftechniek

 

Minks

 

Minks Kunststoftechniek is sinds 1977 actief in de industriële kunststoftechniek. Ze ontwerpen, ontwikkelen en installeren producten voor hun klanten over de gehele wereld. Deze klanten bevinden zich in de industrie en de maritieme sector. Zo ontwikkelt Minks Kunststoftechniek zeer innovatieve kunststof wierpotten voor de scheepvaart, welke zoet en zout water filteren.

 Over de gehele wereld levert Minks Kunststoftechniek kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, hetgeen ze bereiken door toepassing van de beste materialen, wereldwijde verkrijgbaarheid van producten en diensten en door de samenwerking met marktleiders ten behoeve van hun klanten.