meerwaarde

 
meerwaarde   added value

 


  

financiering | fondswerving | productiebegeleiding | subsidiemanagement | innovatiestrategie | projectcoördinatie 

  

 

addvisor brengt een unieke en bewuste combinatie van disciplines bijeen, zodat de opdrachtgevers hun creatieve geest de vrije loop kunnen laten gaan: het creëren en innoveren om de wereld beter, efficiënter, verrassender en mooier te maken.

 

Door de achtergrond en ervaring van addvisor weten we de weg binnen de subsidie- en financieringsmogelijkheden, kennen we het krachtenveld van de designwereld en de kunsten en volgen we met vertrouwen en doorzettingsvermogen de paden van het productie- en innovatiemanagement.

 

Met addvisor bieden wij u vele expertises waar u gebruik van kunt maken. We kunnen u ondersteunen met één enkel -maar zeer essentieel- onderdeel. Tevens is het vanzelfsprekend ook mogelijk om u een combinatie van diensten te bieden waardoor alle aandacht voor u als ontwerper weer (terug) kan gaan naar wat uw eigen expertise is: het creëren van het nieuwe.

 

 

 

 

 

Door middel van nauwe samenwerking met de partners kan addvisor dit brede aanbod bieden van kennis, ondersteuning en gemak.

 

Volledige transparantie op basis van vertrouwen en het delen van kennis en netwerken staan voor addvisor voorop. Hierbij streeft addvisor er steeds naar een optimale prettige samenwerking met de opdrachtgever en willen we graag bouwen aan een lange duurzame relatie. Met hart en ziel werken we graag voor de in onze ogen aardigste en beste ontwerpers en uitvinders binnen de creatieve sector.