Van Moll

Datum: 11/10/2013

 

Van Moll Eindhoven geopend

Sinds 11 oktober 2013

 

Het is zover. De allereerste brewpub van Eindhoven is geopend.

 

Vanaf vrijdag 11 oktober kun je bij Van Moll bier drinken dat recht onder je voeten wordt gebrouwen. Witbier, stout, India pale ale, saison, amber ale of ‘gewoon’ een pilsje. Een moderne, frisse plek waar genoten kan worden van authentieke producten. Ze zijn er bij Van Moll, op z’n zachtst gezegd, trots op.

 

Vrijdag 11 oktober om 20:00 uur gaat Van Moll open en is het feest. Zaterdag poetsen ze dan de hele zaak en feesten vanaf 15:00 uur weer lekker verder. Zondag hebben ze een tap take-over. Dat wil zeggen: vanaf 15:00 uur krijgen ze bij Van Moll visite van twee bevriende jonge brouwerijen, De Rooie Dop uit Utrecht en Oersoep uit Nijmegen, die jullie komen verwennen met hun verrassende brouwsels. Daarnaast is er een bitterballenspektakel met eigengemaakte bitterballen.

 

Het openingsweekend is een voorproefje op de glorieuze toekomst van van Moll. Bij Van Moll zul je regelmatig terecht kunnen voor (live) muziek, zelfgemaakte hapjes, bevriende brouwers op bezoek en andere verrassingen. En natuurlijk altijd voor gezelligheid en goed bier!

 

Lees meer >> 

 

Deel dit bericht