over ons

addvisor ondersteunt creatieve en technisch innovatieve bedrijven zodat deze zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten: het creëren van innovatieve oplossingen waarmee ze de wereld efficiënter, duurzamer en mooier maken. 

Met onze specialistische kennis, jarenlange ervaring en expertise kunnen wij ons goed verplaatsen in onze opdrachtgevers. Door de persoonlijke aandacht die wij aan ieder van onze opdrachtgevers schenken en met inzet van ons internationale netwerk, creëren wij de ideale omgeving waarbinnen zij kunnen excelleren. 

Wij begeleiden en ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van financiering en subsidiemanagement, assisteren bij de ontwikkeling van een innovatiestrategie, bieden ondersteuning bij innovatiemanagement en nemen -deels of geheel- de marktintroductie uit handen.

 

De belofte van addvisor wordt ingelost door ons, de medewerkers. addvisor bestaat namelijk uit mensen met achtergronden en ruime ervaring binnen de kunstensector, handelsbanken, juridische functies en marketing. Wij werken vanuit een passie en liefde voor innovatie, wetenschap, kunst, vormgeving en technologie.

addvisor maakt het onderscheid tussen creative industry + arts en science + technology en heeft haar vakspecialisten voor beide afdelingen.

 

 

 

addvisor kantoor