werkwijze

Op basis van jarenlange ervaring werpt addvisor een kritische blik op zowel de technische, alsmede de economische haalbaarheid van een concept. Wij treden desgewenst op als gesprekspartner bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten; toetsen de financiële mogelijkheden; stellen een plan van aanpak op ter optimalisering van het product; trekken subsidies, fondsen en financiering aan; zorgen voor een succesvolle marktintroductie; begeleiden bij de demonstratie van het product en werven launching costumers.

 

Kortom, addvisor handelt met visie en focus als een betrokken professionele partner in het proces van concept tot markt.

 

 

addvisor werkt onder meer met het principe only-after-cure-comes-pay. Bij behaald succes, vormt de basis van de beloning de gelden die er worden binnengehaald voor de opdrachtgever of de kosten die er concreet bespaard worden vanuit bijvoorbeeld een belastingvoordeel. addvisor werkt in overleg ook wel met een fixed price, een uurtarief of een procentuele vergoeding van de behaalde omzet op basis van onze inspanningen. Tevens is een minderheidsbelang in de onderneming een mogelijkheid.

De diensten en verdiensten worden steeds vooraf en in goed overleg vastgesteld.