wie wij zijn

Ed van Dartel is eigenaar en initiator van addvisor | creative industry + arts | science + technology

 

Ed houdt zich binnen addvisor bezig met begeleiding en advisering van enerzijds creatieve en anderzijds technologische bedrijven of instellingen bij invulling van hun financiële behoeften, ten einde te kunnen blijven innoveren. Zijn doelstelling is zijn kennis, ervaring en netwerk te gebruiken om bij de opdrachtgevers zorg te dragen voor een gezonde financiële huishouding en samen een innovatiestrategie uit te stippelen voor de toekomst.

 

Ed van Dartel

link (voor meer info over Ed van Dartel)

 

  


 

Luuk Jeuken is mede-oprichter van addvisor BV

 

Luuk is tezamen met Roy Roosen oprichter van het investeringsfonds GGD Investments. Hij heeft na een studie werktuigbouwkunde voornamelijk gewerkt als ondernemer binnen de (technische) dienstverlening. Vervolgens heeft Luuk onder andere TMC Group NV mede opgericht en heeft hij het in 5 jaar tijd laten groeien tot een beursgenoteerde onderneming. Luuk houdt ervan om een horizon te schetsen en mede vorm te geven; de juiste mensen hiervoor te vinden en te inspireren.

 

 

Luuk Jeuken

link (voor meer info over Luuk Jeuken)

 


 

 

Sander Reumer is mede-eigenaar en operationeel manager bij addvisor | creative industry + arts | science + technology

 

Sander begeleidt het operationele proces binnen addvisor en is verantwoordelijk voor de day-to-day business. Hij is op zijn best wanneer hij door middel van mensen te faciliteren, een omgeving weet te scheppen waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Zowel vóór, als àchter de schermen houdt Sander zich bezig met het realiseren van de wensen van zowel onze opdrachtgevers, als onze medewerkers.  

 

Sander Reumer

link (voor meer info over Sander Reumer)

 

 


    

Roy Roosen is mede-oprichter van addvisor BV

 

Roy is tezamen met Luuk Jeuken oprichter van het investeringsfonds GGD Investments. Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring binnen de (technische) dienstverlening. Zijn carrière is onder andere via Vitae en ASML gelopen en vanaf 2004 is Roy zelf gaan ondernemen. Vanaf die tijd heeft hij tal van bedrijven mede opgericht waaronder het inmiddels beursgenoteerde bedrijf TMC Group NV. 

Denken, durven, doen èn doorgaan is zijn ondernemersvisie.

 

Roy Roosen

link (voor meer info over Roy Roosen)