Praktijkgericht met veel aandacht voor u

Een adviestraject is een afgerond geheel, met een kop en een staart. Er wordt een opdracht geformuleerd, een tijdspad afgesproken en een einddoel vastgesteld, kortom een kader geschetst waarbinnen wordt gewerkt. Addvisor wil en kan echter meer voor u en uw onderneming betekenen en streeft naar een lange termijn relatie. Wij willen en kunnen structureel toegevoegde waarde leveren.

Addvisor is momenteel bezig een seminar te ontwikkelen voor ondernemers. Een training van, voor en door ondernemers. Praktijkgericht met veel aandacht voor de bijzondere competenties van ondernemers en training van de daarbij behorende  vaardigheden. Meer hierover volgt in september van dit jaar.

Vreemde ogen zorgen voor nieuwe inzichten op zaken die gerelateerd zijn aan directie en management. Het is essentieel om te voorkomen dat de waan van de dag gaat regeren en lange termijn doelstellingen uit het oog worden verloren. Addvisor kan zowel formeel alsmede informeel invulling geven aan dit toezicht. Addvisor staat letterlijk voor adviseurschap. 

Wij kunnen optreden als:

–              addvisor van de Raad van Commissarissen,
–              addvisor voor directeur of de directie,
–              addvisor van een Stichting administratiekantoor,

Addvisor is uw adviseur op afroep! U bepaalt de frequentie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via de mail. Of bel ons op 085-8772089!