Juist voor starters en snelgroeiende ondernemingen is een goede financiële ondersteuning van wezenlijk belang. Vertragingen hieromtrent kunnen de ontwikkeling en voortgang van een product of dienst aanzienlijk belemmeren. Ook in situaties van financiële problemen (onvoldoende vermogen of liquiditeit, dreigende kredietopzegging, inschakeling bijzonder beheer bij de bank) kan addvisor een onderneming terzijde staan. Juist in deze situaties is het belangrijk effectief, efficiënt en zorgvuldig te opereren.

Hiertoe heeft addvisor uitstekende contacten met financiële partijen zodat snel en efficiënt gehandeld kan worden. Wel blijven we onafhankelijk: het belang van het bedrijf staat immers voorop. Met onze ervaring bespaart addvisor u tijd, energie en geld.

Of het nu komt door explosieve groei van omzet, investeringen in innovatieve projecten, vervanging van bedrijfsmiddelen of door onvoorziene omstandigheden; iedere ondernemer heeft wel eens behoefte aan externe financiering. 

Het aanvragen van financiering is voor de meeste ondernemers geen dagelijks werk. De mogelijkheden voor financiering lopen net als de daaraan verbonden kosten zeer uiteen. Daarbij hanteren de financiers ieder hun eigen voorwaarden en fiatteringsregels.

Omdat addvisor als geen ander weet hoe de diverse financiële partijen kredietaanvragen beoordelen, kunnen wij de benodigde informatie op de juiste wijze en in korte tijd verstrekken.

Er zijn veel instrumenten waar een ondernemer een beroep op kan doen. Denk aan subsidies, fiscale regelingen, borg- en garantiestellingen, investeringsfondsen, leningen, factoring en crowdfunding. 

Met jarenlange ervaring omtrent innovatiestrategie, hebben onze specialisten een goed overzicht van de verschillende financieringsmogelijkheden en de bijbehorende voorwaarden. Wij zijn in staat om innovatieplannen te vertalen naar sterke proposities! 

Subsidies (2)

Funding

Investeringen (2)

Finance

Het team

Bram Werrelmann

Luuk van der Heijden

Contactformulier