Wat houdt deze scan in?

Door deze test te nemen komt u erachter of uw projecten voldoen aan de basisvoorwaarden van de WBSO. Op basis van de antwoorden die u geeft in de scan kunnen wij beoordelen of uw projecten in aanmerking kunnen komen voor deze regeling. Na het invullen van de scan zullen wij contact met u opnemen over de uitslag van, de door u ingevulde, scan en zetten wij de opties uiteen die voor u gelden.

Met dit proces zorgen wij ervoor dat zelfstandigen gemakkelijk zonder al te veel moeite de WBSO kunnen ontvangen en dus van het financiële voordeel kunnen genieten zonder de stress. Ondanks het gestandaardiseerde proces zorgen wij ervoor dat iedereen persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding krijgt waardoor we door middel van een goede samenwerking, een goede WBSO-aanvraag kunnen indienen!

Hieronder kun je lezen wat de WBSO precies inhoudt, voor wie deze bedoeld is en hoe wij binnen de WBSO-fabriek® te werk gaan. 

We zoeken bedrijven actief in één van de topsectoren:

Digitaal
0 %
Fixed successfee
1
Slagingskans
0 %
Jaar ervaring
0 +

Wat levert een WBSO-aanvraag me op?

 

Inkomen (euro)

Voordeel (euro)

Zelfstandige

50.000

4848

 

80.000

6425

Start-up zelfstandige

50.000

7274

 

80.000

9640

Het voordeel van de WBSO wordt als zelfstandige verrekend met uw inkomstenbelasting. Voor eenmanszaken fungeert de WBSO als een aftrekpost, waardoor u minder belasting betaald. Zo is de aftrek voor zelfstandigen in 2020 12.980,-. Voor starters jonger dan 5 jaar is er een extra aftrekpost van 6.494,-. Als zelfstandige starter heb je dus een aftrekpost van 19.474,- euro. Voor een inschatting naar wat uw maximale financiële voordeel kan zijn kunt u contact met ons opnemen. 

Dit is niet het financiële voordeel wat u krijgt wanneer u een WBSO-beschikking krijgt, over dit bedrag van uw omzet hoeft u geen belasting te betalen. De hoogte van het financiële voordeel is dus afhankelijk van uw inkomen. Om een goed beeld te krijgen van het daadwerkelijke financiële voordeel dat u kan halen uit een WBSO-aanvraag hebben kunt u even in de tabel links kijken.

Wat kost een WBSO-aanvraag voor mij?

De prijs voor een WBSO-aanvraag voor een zelfstandige is 950 euro

De prijs voor een WBSO-aanvraag voor een eenmanszaak met personeel zit als volgt in elkaar.

  • 950,- euro voor de zelfstandigen
  • 12,5% van het financiële voordeel dat behaalt wordt op de werknemers.

De prijs voor een WBSO-aanvraag voor een vof is 950 euro per vennoot.

De prijs voor een WBSO-aanvraag voor een vof met personeel zit als volgt in elkaar.

  • 950,- euro per vennoot
  • 12,5% van het financiële voordeel dat behaalt wordt op de werknemers.

De prijs voor een WBSO-aanvraag voor een maatschap is 950 euro per persoon.

Benieuwd of jouw projecten hiervoor in aanmerking komen?

Neem contact met ons op via de mail. Of bel ons op 085-8772089!